Drama. Kevin en Chloé uit 'Temptation Island' uit elkaar

Wie het nieuws over 'Temptation Island' wil kunnen volgen, moet snel zijn. Het was nog maar net bevestigd dat Kevin en Chloé een koppel vormden en nu zijn ze al uit elkaar. "Hij was een hypocriet", aldus Chloé in interview met weekblad Dag Allemaal. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Dat er een haar in de boter zat was duidelijk te zien op het Instagram-account van verleidster Chloé. Vriendin en co-verleidster Yasmin had eerder in een cryptisch filmpje de kleren van Kevin weggegooid met daarbij de boodschap: "Never let your happiness be dependent on something you can lose." Nadien verdwenen ook alle verliefde foto's van het koppeltje. Een interview in Dag Allemaal bevestigt de verleidster de breuk. "Ja, het is gedaan tussen ons. Hij heeft geen respect voor mij."

Joshua 

Volgens Chloé flirtte Kevin nog met andere meisjes en had hij zelfs nog contact met zijn beruchte ex Megan. Zij mocht op haar beurt dan weer geen contact hebben met 'Temptation Island'-Joshua. Toen ze er een punt achter zette was hij dan ook niet erg geschrokken. Voor haar het bewijs dat de West-Vlaming niks om de relatief gaf.