Echtgenoot blijkt grootvader te zijn

Drie maanden geleden huwde in Miami een 68-jarige miljonair een 24-jarige vrouw. Toen ze onlangs samen gezellig door een familiealbum bladerden, bleek de man de grootvader van de bruid te zijn.  
door
Tom Kostermans
Leestijd 1 min.

Het koppel leerde elkaar kennen via een website waarop oudere mensen op zoek kunnen gaan naar een jonge levensgezel. De man kwam terecht op het profiel van zijn toekomstige en er viel hem een gevoel te beurt dat hij nog nooit had meegemaakt. Bij de eerste ontmoeting was het meteen liefde op het eerste gezicht.

Na de scheiding van zijn eerste vrouw vervreemde de grootvader van zijn zoon, die op zijn beurt het contact verbrak met zijn dochter, die onlangs het jawoord gaf aan de 44 jaar oudere opa. Beiden hadden elkaar dus nog nooit gezien voor de eerste date.

Ondanks de bizarre ontdekking is het koppel niet van plan om een einde aan het huwelijk te maken.

Foto Pixabay

News

meer News

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight