Festivals zijn populair onder vreemdgangers

Veel muziekfanaten kijken al uit naar de zomer en de start van het festivalseizoen, maar zij zijn niet de enigen. Ook scheefpoepers kunnen niet wachten om allerlei festivals af te struinen, want dat zou de plek bij uitstek zijn om een sensueel avontuurtje te beleven. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Victoria Milan, de datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een verzetje, polste bij 3.412 leden naar hun ideeën over muziekfestivals. De resultaten interpreteer je best met een korreltje zout, maar ze zijn wel frappant. Zo blijkt dat 70% een festival de perfecte plek vindt voor een avontuurtje. Het liefst trekken ze naar het buitenland, omdat ze daar in alle anonimiteit buiten de lijntjes kunnen kleuren.

Nog uit de rondvraag blijkt dat mensen vooral een scheve schaats rijden op indiefestivals (31%), gevolgd door jazz festivals (26%), pop rock festivals (24%) en techno festivals (19%).

Hoewel de omgeving perfect is voor een slippertje, beweren de overspelige muziekliefhebbers dat ze hun ontrouw niet op voorhand plannen. Volgens zes op de tien is elke ontmoeting spontaan. Slechts iets meer dan een kwart geeft toe dat ze bewust verdwalen tussen podia, campings en foodtrucks op zoek naar een onenightstand.

Foto Belga / Tomorrowworld