Ga op deze dates voor Instagramwaardige foto's

Wil je wat quality time doorbrengen met je lief? Maar wil je ook zo veel mogelijk likes op je Instagramfoto's? Met deze tips combineer je de twee. Volgens Kimmy Foskett van nieuwssite Elite Daily scoor je honderden likes op je posts, wanneer je je partner meeneemt op deze dates.
door
annelies.leys
Leestijd 2 min.

Wandel in een buurt met streetart

Foto's met muurtekeningen zijn altijd populair. Ga dus op ontdekkingstocht in een buurt waar de muren volgeschilderd zijn met mooie graffiti. Even poseren voor de muur en je hebt in een mum van tijd je ideale foto.

Bezoek een museum

Kunst werkt op Instagram. Ga daarom naar een museum. De foto's zullen nog meer likes krijgen, wanneer de kunstwerken buiten opgesteld worden. Zo heb je meteen ook een betere belichting voor je foto's. Tentoonstellingen waar je je zintuigen kan gebruiken, zoals het Pizzamuseum, zijn ook een succes op social media.

Klim op het dak

Heb je een dakterras? Ideaal. Daar kan je gezellig iets drinken met de ondergaande zon op de achtergrond. Is je dak niet geschikt om op te zitten? Ga dan naar een café waar je wel op het dak kan. Met mooi weer en een prachtig uitzicht heb je meteen een Instagramwaardige foto.

Ga op trektocht

Samen met je lief gaan wandelen is niet alleen gezond en ontspannend. Het levert ook prachtige foto's in de natuur op. Maar vergeet zeker niet te genieten! Het is niet de bedoeling dat je de hele wandeling lang met je gsm in je handen loopt. Bewaar de fotoshoot dus voor na de inspanning.