Jonah Hill annuleert interviews in Frankrijk na mop over seksuele fantasie

De Amerikaanse acteur Jonah Hill heeft volgens BFMTV alle interviews in Frankrijk omtrent zijn nieuwste film 'War Dogs' geannuleerd. De aanleiding daarvoor is een grap van een weervrouw in 'Grand Journal'.
door
Kevin
Leestijd 2 min.

"Toen ik zag dat je seks had met een demon van drie meter in 'This is the End', toen wist ik dat ik je dat je mijn droomman bent", stak 'Miss Météo' Ornella Fleury van wal in het komische praatprogramma.

"Daarom heb ik een seksuele fantasie over jou, Jonah. In mijn fantasie spreken we 's nachts af in een hotelkamer. We babbelen, je brengt me aan het lachen, je doet met zelf schateren van het lachen! En plots, komen je vrienden Leonardo DiCaprio en Brad Pitt binnen en jij vertrekt", grapte Fleury.

Hill was duidelijk niet onder de indruk van de grap. "Wat ben ik blij dat ik deelneem aan deze show om belachelijk te worden gemaakt door een weervrouw, echt leuk", klonk de reactie van de filmster.

De mop van Miss Météo is blijkbaar echt in het verkeerde keelgat geschoten. Hill zou volgens BFMTV zelfs al zijn interviews in Frankrijk hebben afgezegd.

De presentatrice heeft intussen haar verontschuldigingen aangeboden. "Jonah, het probleem is dat ik al tien jaar met je heb doorgebracht dankzij je films. Ik had dan ook de indruk je te kennen en dacht dat ik aan het dollen was met een vriend. In realiteit zijn we geen vrienden. Sterker nog, jij bent tweemaal genomineerd voor een Oscar, ik heb twee video's op mijn YouTube-kanaal. Jij hebt films gemaakt met Scorsese en Tarantino, ik speel mee in reclamefilmpjes voor schoonmaakproducten", aldus Fleury.

Foto AFP / C. Triballeau