Koppel neemt LSD en wil IKEA-kast in elkaar steken

Een Amerikaans koppel is een wel heel moedige uitdaging aangegaan. Het tweetal ging akkoord om een IKEA-kast te installeren, wat op zich al ingewikkeld genoeg is, terwijl ze stevig trippen door de LSD.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Soms is het gevaarlijk om het leven moeilijker te maken dan het is. Testen welke keukenvoorwerpen er allemaal warm worden in een microgolfoven is een slecht idee. Net zoals denken dat jouw idee van een belastingsbrief beter is dan dat van de belastingscontroleur. Een IKEA-kast in elkaar steken terwijl je hoog in de LSD-wolken zweeft, is ook allerminst een productief voorstel.

Een Amerikaans koppel heeft het voor je uitgetest. 'HIKEA' heet het resultaat en het begint met het tweetal dat de klevers op hun tong leggen. Daarna is het even wachten voor het effect van de drug in werking treedt. Vervolgens begint het gegiechel en het gelach, een teken dat het tijd is om de IKEA-dozen uit te pakken.

Stap 1 is de inventaris controleren, een taak die heel wat tijd in beslag neemt. Van zodra de eerste schroefjes in de planken zijn gedraaid, is het moment van het echte werk daar, maar het duo heeft het tussen de lachbuien door duidelijk al moeilijk om de aandacht erbij te houden. Op een gegeven moment beschrijft de man zelfs "de neutraliteit van elke emotie", die hij buiten het vensterraam waarneemt.

Het is duidelijk dat de hippiedrug geen positief effect heeft op de organisatorische kwaliteiten van het tweetal, al is dat geen verrassing. Uiteindelijk duurt het 3u en 45 minuten om het kastje te assembleren. Geen toptijd, me dunkt.