Leer je ideale partner kennen met je neus

door
Kevin
Leestijd 2 min.

Ben je nog altijd op zoek naar de ware maar ben je het traditionele daten beu? Heb je nood aan een niet-zo-frisse wind in je datingleven? Probeer dan eens een feromonenparty.

Een feromonenparty is datingconcept dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De eerste editie in Frankrijk werd met Valentijn in Parijs georganiseerd dus het zal waarschijnlijk niet meer zo lang duren tot we in België kunnen daten op basis van geurtjes. Maar hoe zit zo'n vreemde feromonenparty in elkaar?

Als je aan de feromonenparty wilt deelnemen, moet je vooraf drie nachten in een wit katoenen t-shirt slapen. Dat t-shirt steek je in een afsluitbare plastieken zak zodat de geur bewaard blijft en neem je mee naar het feestje. Eens daar worden de zakken op tafel gezet met een nummertje en een kleur om aan te duiden of het shirt van een man of een vrouw is. Dan kan het snuffelen beginnen. Als je een shirt hebt gevonden met een onweerstaanbare zweetgeur kan je de persoon er achter opzoeken en kan je een praatje beginnen. Vanaf dat moment verloopt alles terug normaal.

In het zweet dat in de shirts zit, zitten feromonen. Die bepalen voor een stuk de seksuele aantrekking. Als de geur van een bepaald shirt je bevalt, dan is de kans groter dat je je ook seksueel aangetrokken voelt tot die persoon. De liefde gaat in dit geval door de neus.

Interesse voor een feromonenparty opgewekt? Wees dan zeker dat je een goede ‘geur' nalaat met deze heerlijke parfums van ICI PARIS XL. Op dit moment zijn er springdeals!

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight