Man gearresteerd omdat hij cocaïne onder zijn buikvet verstopte

Een Amerikaanse man riskeert een celstraf nadat de politie hem betrapte op een opmerkelijk spelletje verstoppertje. De verdachte had een zakje cocaïne verstopt tussen zijn rollen buikvet.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Florentino Herrera is een creatieve man, maar hij gebruikt zijn talent niet voor het goede. De 48-jarige man uit Austin, Texas, zit sinds kort in de gevangenis. Hij had geprobeerd om op de achterbank van een politie-auto een zakje cocaïne te vernietigen. De agenten hadden de drugs eerst niet gevonden omdat hij het had verstopt in zijn voluptueuze buik.

Herrera werd door de agenten van de weg geplukt omdat hij aan hoge snelheid van rijbaan wisselde en een stopbord negeerde. Bij de controle werd de politie een alcoholgeur gewaar, waardoor de man naar de gevangenis werd overbracht. Onderweg haalde hij stiekem het zakje met drugs boven.

Om te voorkomen dat de cocaïne bij de fouillering ontdekt zou worden, had hij het witte poeder verstopt tussen zijn buikvet. Hij hoopte onderweg naar de gevangenis het goedje te vernietigen, maar dat mislukte. De poging zal hem een extra straf opleveren.