Met deze vijf verrassende Valentijnsacties scoor je gegarandeerd

14 februari nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om die romantische ziel van onder het stof te halen en je van je meest lieftallige kant te laten zien. Last van faalangst of inspiratiegebrek? Wij helpen je een handje.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Work that ass

Onder het mom ‘Wat je zelf doet, doe je beter', geef je geen afgewerkte producten maar een workshop. Food for Foodies organiseert bijvoorbeeld een speciale Valentijnskookworkshop waarbij alle aandacht gaat naar het bereiden van afrodisiaca. Spanning gegarandeerd!

Reserveren via Food for Foodies, 52 euro per persoon.

Vlieg de vrijheid tegenmoet

Als je samenleeft is het natuurlijk ook belangrijk dat je samen dingen beleeft. Dat versterkt niet alleen de band, maar creëert ook leuke herinneringen voor later. Onze suggestie? Waag je samen aan een parachutesprong. Het prijskaartje ligt misschien wat hoger, maar zo'n vrije val is onbetaalbaar.

Paraclub Namur, de prijs voor één duo-sprong is 220 euro

Op safari in eigen land

Voor een instant safari-gevoel hoef je niet per se naar Afrika, ook in Limburg kan je wilde koeien en paarden spotten. In De Wulp bijvoorbeeld, een beschermd natuurdomein waar jullie je schoenzolen op romantisch verantwoorde wijze kunnen slijten.

De Wulp, Tussenstraat 10, Neerpelt

Uitje naar het kattencafé

Uitgekeken op die klassieke etentjes? Overweeg op Valentijn dan een uitje naar het kattencafé ‘DreamCATchers in Gent. Via eBay kan je bieden op een exclusieve droomdate met jouw favoriete catlady/man en zeven fantastische viervoeters. Samen kijken jullie naar een romantische film. De roze bubbels, massa's popcorn en diervriendelijke intermezzo's zijn inbegrepen.

DreamCATchers, Schepenhuisstraat 17, Gent

Spread the love

Heb je de buik vol van al dat commerciële Valentijnsgedoe? Gooi het dit jaar over een andere boeg en laat je goede hart zien op een heel andere manier. Via de website van Oxfam Pakt Uit kies je zelf welk goed doel je steunt en hoeveel geld je spendeert. In ruil voor jouw gulle gift ontvang je een lief kaartje, dat je dan weer aan je geliefde kunt schenken.