Oh Baby. Justin Bieber is verloofd.

De Canadese popster Justin Bieber zou verloofd zijn met Hailey Baldwin. Dat bevestigen enkele getuigen die aanwezig waren in het resort waar hij dé vraag stelde. Hun ouders hebben alvast hun zegen gegeven. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Volgens de twee zou Bieber door de knieën gegaan zijn in een luxeresort in de Bahama's. "We waren gewoon vrolijk salsa aan het dansen toen de beveiliging vroeg om onze gsm's op te bergen want er stond iets bijzonders te gebeuren. Nadien deed hij het aanzoek in het bijzijn van iedereen", aldus de getuigen aan de entertainmentsite TMZ.

Papa Bieber 

Fans die een kijkje nemen op de social media-accounts van het koppel zullen geen foto's van hen samen vinden. Maar het was papa Bieber die verklapte dat er iets belangrijks op til was. "Trots is een understatement. Zo benieuwd naar het volgende hoofdstuk", schrijft Jeremy op Instagram.

Drie maal is scheepsrecht 

Hopelijk blijft het liefdesgeluk duren voor het jonge koppeltje. De twee hebben sinds half juni weer een relatie nadat ze het eerder in 2014 en 2016 al eens met elkaar probeerden. Justin leek op andere momenten nooit zijn ex Selena Gomez uit zijn hoofd te kunnen zetten.