Ronnie Flex onthult wie moeder van zijn kind wordt

De Nederlandse rapper Ronnie Flex (26) heeft na lang zwijgen bekendgemaakt wie de moeder van zijn eerste kind wordt. Het gaat om Wafae Kefi, ook wel bekend als de 24-jarige dj Wef.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Bovendien onthulden de twee op Instagram het geslacht van het kindje. "Issa gurl", schrijft Ronnie Flex bij de foto. Opmerkelijk is dat de rapper lange tijd niets kwijt wilde over de moeder van zijn eerste koter. Hij wilde geen interviews geven en deed er verder geen uitspraken over, wat de speculaties deed aanzwellen.

"Zwaar welkom"

Eind oktober liet Flex weten vader te worden. "Heb dit even voor mezelf gehouden, omdat de situatie best wel complex is", schreef hij toen bij een foto van een echografie. "Maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al superveel van je. En ook al was het niet zo gepland, je bent zwaar welkom", aldus de rapper op Instagram.

Het lijkt erop dat de twee het vandaag wél tijd vonden om ook op dat vlak de lucht te klaren. DJ Wef werd al eerder genoemd als moeder van het kindje, maar dat werd nooit bevestigd. Tot vandaag.

In gesprek met het Nederlandse RTL Boulevard vertelde de rapper onlangs dat hij zich "intens gelukkig" voelt. "Zeker de laatste dagen, nu het zo dichtbij komt. Ik vind het superspannend en droom er elke nacht over. Maar ik zie er nog geen gezicht bij."

Goede vader

Flex, die in het echte leven de naam Ronell Plasschaert draagt, denkt een goede vader te worden. "Ik weet dat ik het heel goed ga doen, dat ik toegewijd ga zijn. Alles wat ik bereikt heb, ga ik nu delen met iemand. Ik doe het niet meer voor mezelf, maar voor een ander. Ik word heel gelukkig van dat idee en het geeft me motivatie om nog harder te werken."

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Nori (@ronnieflex010) le