‘The shirtless chef' trekt toch beter een schort aan

Franco Noriega is een Peruaans fotomodel met een passie voor koken. Hij deelt graag zijn passie én lichaam met de rest van de wereld. Hoe? Door kooktips te geven in ondergoed.
door
Ruth
Leestijd 1 min.

En dat concept wordt gesmaakt. Zijn filmpje over het maken van chia pudding werd op één week tijd meer dan 7 miljoen keer bekeken.

Een schort is echter aan te raden, aldus Top Chef Uniforms. Wie wil er immers een borsthaar in zijn eten, of huidschilfers, of zweetdruppels, zelfs als die afkomstig zijn van een hete brok? Eventuele ziektekiemen blijven bovendien mooi geïsoleerd onder de schort. Aanrader!

Noriega lijkt alvast op de goede weg. Tijdens zijn bezoek aan Ellen Degeneres droeg hij een stralend witte schort.

 

News

meer News

Spotlight

CNN noemt Antwerpen een van de beste fietssteden ter wereld

De voordelen van een stad per fiets te verkennen, zijn al sinds jaar en dag bekend. En met het voorjaar in aantocht gaan we weer meer naar buiten. Ga voor een extra ommetje door de buurt of spring op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Nog op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsomgeving? CNN publiceerde onlangs een toplijst van de 10 beste steden ter wereld om per fiets te bezichtigen. En ook Antwerpen bemachtigt een plekje in deze lijst!

meer Spotlight