Stationschef NMBS bedenkt hippere namen voor stations

door
Hans
Leestijd 1 min.

NMBS-baas Jo Cornu pleitte in zijn nieuwjaarstoestpraak al voor wifi op de trein en andere verbeteringen in en rond het station. Misschien wordt het dan ook eens tijd om wat hippere namen te bedenken voor de stations? Dat is althans wat de Stationschef in gedachten had.

De Stationschef is een anonieme Twitteraar die positieve tweets verzint voor de NMBS. Laatst kwam hij nog op de proppen met een sinterklaasactie, waar iedereen een boodschap in letterkoekjes moest maken gevolgd door #nmbsint. Vandaag komt hij op de proppen met #pimpmystation, waar hij coolere namen bedenkt voor onze Belgische stations. Hij of zij haalt daarvoor vooral inspiratie bij bekende liedjes.

Hieronder vind je enkele suggesties van hem of haar. Als je zelf nog een ideetje hebt, kan je dat gerust tweeten met #pimpmystation.

News

meer News

Spotlight

CNN noemt Antwerpen een van de beste fietssteden ter wereld

De voordelen van een stad per fiets te verkennen, zijn al sinds jaar en dag bekend. En met het voorjaar in aantocht gaan we weer meer naar buiten. Ga voor een extra ommetje door de buurt of spring op de fiets voor een mooie tocht door de natuur. Nog op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsomgeving? CNN publiceerde onlangs een toplijst van de 10 beste steden ter wereld om per fiets te bezichtigen. En ook Antwerpen bemachtigt een plekje in deze lijst!

meer Spotlight