'Temptation Island'-Joshua en Danniëlle hebben een nieuw lief

Nu het einde van 'Temptation Island' in zicht is, willen fans graag weten hoe het de deelnemers vergaan is na hun deelname op het tropische eiland. Joshua en Danniële hoeven de aflevering alvast niet alleen te bekijken want zij hebben een nieuw lief.
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Het was lang een goedbewaard geheim maar Joshua/Flosjua is niet langer single. Hoewel hij eerst viel voor de charmes van verleidster Chloë, is hij al een paar maanden samen met een meisje uit zijn vriendenkring. Volgens de Kempenaar is het geen fan en kende hij haar al jaren. "Ik heb er vertrouwen in dat ze met mij samen is voor wie ik ben en niet voor mijn deelname aan 'Temptation Island."

Exit Mezdi 

Ook bij de andere kandidaten zit het dik snor in de liefde. Iedereen was het er al vrij snel over eens dat Danniëlle en Mezdi niet voor eeuwig als een stel door het leven zouden gaan. De arrogante en stiekeme houding van Mezdi was voor de Nederlandse schone meer dan genoeg om hem buiten te zetten. Aan de vele instagramposts lijkt het er nu op dat haar liefdesverdriet voorbij is en ze een nieuwe vriend aan de haak heeft geslagen. Avni Ozyurt verschijnt regelmatig in haar gezelschap en mag zichzelf ook Nederlands en Europees kampioen bodybuilding noemen. Van een upgrade gesproken.

Snapchat / danielledamhuiss