Voor 347 euro slaap je een nachtje in het huis van Breaking Bad-acteur Aaron Paul

Aaron Paul, die je kent als Jesse uit de Amerikaanse serie Breaking Bad, verhuurt zijn huis op Airbnb. Je betaalt er 347 euro per nacht voor, maar zijn woonst is gelukkig heel wat luxueuzer dan zijn eerste thuis in Breaking Bad. Of wat dacht je anders van twee ruime badkamers en een prachtig binnenzwembad?
door
Julie
Leestijd 1 min.

De villa van de acteur ligt in Boise in de noordelijke Amerikaanse staat Idaho. Volgens Aaron is zijn huis de perfecte plek om tot rust te komen na een sportieve dag in de bergen. Je kan in het dorpje immers wandelen, skiën of snowboarden. Om een feestje te bouwen, kies je beter een andere bestemming, want de acteur vraagt expliciet om dat niet te doen. “Het is een heel bijzonder huis en we willen dat jullie het ook zo behandelen”, staat er te lezen op zijn profiel.

De Breaking Bad-ster gebruikt Airbnb ook om zelf vakantieverblijven te boeken. Uit achtergelaten commentaren op zijn pagina blijkt dat hij een graag geziene gast is.

Ben je benieuwd naar hoe zijn villa eruitziet? Hier kan je de foto's bekijken. Wij zijn alvast fan van de authentieke inrichting!

Foto AFP / M. Windle