Vrouw dumpt puppy op het vliegveld met hartverscheurend briefje

Wie zijn huisdier ergens op straat dumpt, kan doorgaans niet op veel sympathie rekenen. Toch draaide het lichtjes anders uit voor een anonieme vrouw die haar chihuahua-puppy Chewy achterliet op een vliegveld in Las Vegas. Ze liet haar puppy namelijk achter met een hartverscheurend
door
Mare
Leestijd 1 min.

briefje.

Een oplettende reiziger trof de puppy aan op het toilet. “Hoi, ik ben Chewy”, stond er op het bijbehorende briefje geschreven. Verder blijkt dat de vrouw zielsveel van haar hondje houdt, maar het beestje noodgedwongen moest achterlaten.

“Mijn baasje zit vast in een gewelddadige relatie en heeft geen geld om mij mee te nemen op het vliegtuig”, klinkt het. “Ze wil me niet achterlaten, maar ze kan niet anders”.

Mishandeld

Uit de brief blijkt verder ook dat de hond door de ex-vriend werd geschopt op de momenten dat ze ruzie hadden. Ze roept het nieuwe baasje van de hond op om met het beestje naar de dierenarts te gaan.

Het hondje is pas drie maanden oud en belandde uiteindelijk bij Connie And MIllie's Dog Rescue. Het bijzondere verhaal van Chewy raakte bekend via Facebook. Gelukkig is dit verhaal goed afgelopen: dankzij alle media-aandacht waren er genoeg baasjes kandidaat om Chewy te adopteren.