Vrouw verkoopt haar borstimplantaten op eBay

Een Britse vrouw heeft haar zeven jaar oude borstimplantaten te koop gezet op de veilingsite eBay. Je moet er 500 pond of zo'n 600 euro voor neertellen.
door
Laura.Brusselaers
Leestijd 1 min.

De 25-jarige vrouw, met gebruikersnaam misslovegemma, uit Surrey kreeg voor haar verjaardag nieuwe implantaten. Daarom besloot ze haar oude Harley Street-exemplaren, die ze voor haar 18de verjaardag kreeg, te verkopen.

Ze probeert potentiële kopers te lokken met een reeks foto's waarop ze in bikini te zien is, maar ook foto's met diep uitgesneden kleedjes. Ook de prothesen zelf, die uit haar lichaam zijn gehaald, kan je op de tweedehandssite zien.

Levensgevaarlijk

"Tweedehandsborstimplantaten zijn levensgevaarlijk", waarschuwt plastisch chirurg Dan Dhunna. Volgens hem mag je die in geen geval hergebruiken. "Ik kan me geen enkele degelijke plastisch chirurg voorstellen die ze zou willen inbrengen." De siliconen borsten zijn steriel medisch materiaal en mogen zelfs niet hergebruikt worden voor dezelfde patiënt. "Een gebruikt exemplaar steriliseren kan het beschadigen en dat kan lekken veroorzaken in het lichaam."

Bovendien kost een nieuw paar volgens de chirurg ongeveer 720 euro, wat niet veel duurder is dan de tweedehandsimplantaten die de jonge vrouw verkoopt. De Britse voegde vervolgens zelf aan haar zoekertje toe dat de siliconen voorwerpen niet opnieuw gebruikt mogen worden. "Het is dus een uniek item", luidt het.

News

meer News

Spotlight

meer Spotlight