Vrouw wil 100.000 dollar inzamelen omdat ze niet aan een job geraakt

Een Australische vrouw heeft een crowdfunding opgezet om geld te verdienen voor zichzelf. Ze wordt naar eigen zeggen nergens aangenomen omdat ze het vorig jaar te bont maakte op de weg.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Margarita Tomovska haalde vorig jaar de krantenkoppen toen ze in Nieuw-Zuid-Wales met haar Mercedes-Benz over de snelweg vloog tegen 200 km/u en tien kilometer lang achtervolgd werd door de politie. Ze werd afgeschilderd als een onverantwoordelijke mama omdat haar dochtertje op dat moment zonder gordel mee in de auto zat.

Onzin van de politie

De 27-jarige vrouw uit Sydney beweert dat ze daardoor niet meer aan een job geraakt en heeft dan maar een crowdfunding opgezet waarin ze 100.000 dollar vraagt. “Ik weet dat jullie mij niet kennen, maar ik ben geen slecht mens. De politie liegt en heeft iets tegen mij. Ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben. Door de onzin die ze over mij zeggen mag ik mijn dochter niet meer zien. Ze hebben het me op die manier erg moeilijk gemaakt om een job te zoeken aangezien niemand mij wil aannemen. Daarom heb ik een GoFundMe opgezet om me te laten steunen. Het wordt tijd dat we terugvechten. Genoeg is genoeg”, klinkt het.

Pronken op Instagram

Intussen heeft Tomovska 175 dollar opgehaald, maar heel wat mensen zijn niet te spreken over haar inzamelactie, mede door het feit dat ze rondrijdt in een Mercedes-Benz van 230.000 euro en dat ze op Instagram pronkt met onder meer een Gucci-zonnebril van 1.500 euro en een Balmain-jurk van 2.100 euro.

News

meer News

Spotlight

Ontdek waarom pizza zo verslavend is

Niemand eet ooit één stukje pizza. Wanneer je nog maar de krokante korst, zomerse kruiden en smeuïge mozzarella proeft, weet je dat je meer wilt. Dat is geen toeval: een studie van de University of Michigan, gepubliceerd in PloS One, verklaart waarom pizza o zo verslavend is.

meer Spotlight