4 onmisbare ingrediënten voor een brunch

door
Janne
Leestijd 1 min.

Er gaat niets boven uitslapen in het weekend en genieten van een brunch met de hele familie of van een ontbijt op bed. Als je alles zelf maakt, worden je inspanningen des te meer op prijs gesteld. Met de keukenapparatuur van Bosch hoef je niet de hele ochtend in de keuken te spenderen. En houd het gezond, of ben je je goede voornemens al vergeten?

1. Versgeperst fruitsap

Een verse fruitsap aan het begin van de dag geeft je een vitamineboost. De elektronische citruspers van Bosch kan fruitsap voor het hele gezin aan. Je dient het sap meteen op in de stijlvolle kan.

 

 

2. Heerlijk geurende koffie of thee

Hoe beter wakker worden dan met de geur van koffie? De volautomatische espressomachine van Bosch zet twee kopjes tegelijk. Zo wordt iedereen snel bediend. Latte macchiato, espresso, cappuccino,… Je hoeft niet eens te kiezen.

Denk ook aan de theedrinkers. Met de snoerloze waterkoker van Bosch hoef je niet te wachten tot het water effectief kookt. De koker springt ook af bij 70, 80 of 90° Celsius, warm genoeg om thee te zetten!

 

 

3. Toast met confituur

Een zoete klassieker die je niet over het hoofd mag zien. Jij kiest of je de toast bruingeel of donkerbruin wilt en je broodrooster weet vanzelf hoelang hij je boterham mag roosteren. Ook voor je pistolets is er plaats op het opzetstuk. Het schuifje onderaan vangt de kruimels op en dat maak je achteraf eenvoudig schoon.

4. Croque-monsieurs

Hoe later op de dag, hoe hartiger de brunch. Croque-monsieurs misstaan daarom niet op een brunch die tot na de middag mag duren. En dat zal hij, met de tafelgrill! Iedereen kan zijn eigen croque samenstellen en naar hartenlust experimenten. Een croque met zalm en kruidenkaas of choco-banaan, anyone?