Hét VIP bruine kleurtje in 3 stappen

Je bent net terug van vakantie, bent helemaal uitgerust en denkt maar aan één ding: via de rode loper weer naar het werk, als een echte prinses in haar koets (of bedrijfswagen, in jouw geval). En al je collega's horen vragen: “Wat een mooi kleurtje, hoe blijf je zo bruin?”
door
Janne
Leestijd 1 min.

Voor wie niet kan rekenen op de hulp van een toverfee, zijn hier enkele tips & tricks om alle hoofden te laten draaien:

1) Draag lichte kleuren – wit, roze… Profiteer ervan om een outfit te dragen die je mooie bruine tintje in de kijker zet, voor de donkere kleuren van de winter er weer aankomen.

2) Speel met juwelen – etnische juwelen, vaak verguld of met felle kleuren, zijn perfect om je gebruinde huid extra te doen uitkomen.

3) Valsspelen mag voor een keer, met een goede bruinverlenger – Je vakantie langer laten duren gaat helaas niet, maar wel je bruine kleurtje!

NIFRI Bruinverlengende Bodylotion kalmeert en hydrateert de huid en beschermt haar tegen vochtverlies. Als bijkomend voordeel gaat het C0-enzym Q 10 actief rimpels tegen. De huid blijft veel langer mooi en stralend bruin.

Je bent gebruind en straalt, hét moment om prince charming aan de haak te slaan. Is het niet gelukt op vakantie? Geen nood, er zitten genoeg kikkers in de Belgische poel.