Parkeren bij de luchthaven met Parkos: valet parking of shuttle parking wat kies jij?

Staat er een vliegvakantie voor de deur, of een zakenreis? Dan wil je graag zo veilig en gemakkelijk mogelijk jouw auto parkeren bij de luchthaven. Parkos zoekt voor je uit welke parkeerplaats er beschikbaar is en tegen welke prijs. We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

door
Marketing
Leestijd 2 min.

Een parkeerplek reserveren

Bij Parkos kunt je een parkeerplaats op de luchthaven reserveren. Zo weet je zeker dat je een plek tot jouw beschikking hebt. Je kunt parkeren op een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven van jouw keuze, bijvoorbeeld op Brussels airport parking. De prijzen zeer aantrekkelijk en je kunt als je gaat reserveren precies zien welke optie het goedkoopste is. Het is heel makkelijk: je voert op de website de aankomst- en vertrekdatum in en vervolgens die je precies welke mogelijkheden er zijn. Je ziet ook direct het verschil in prijs tussen valet parking en shuttle parking, waar we hieronder nog meer over zullen vertellen. Nadat je al je gegevens hebt ingevuld betaal je je reservering. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van jouw reservering per mail.

Valet parking

Kies je graag voor wat extra service, dan is er de mogelijkheid tot valet parking. Je rijdt met de auto naar de vertrekhal van het vliegveld en hier zal een medewerker op je staan te wachten om de auto over te nemen en voor je te parkeren. U vervolgt uw reis en loopt de vertrekhal in. Als je weer terugkeert van jouw reis, dan zal de auto ook weer voor je worden opgehaald en voor je klaar worden gezet.

Shuttle parking

Bij shuttle parkeren Zaventem rijd je de auto naar het terrein van de parkeeraanbieder en parkeer je deze zelf op het terrein. Vervolgens zal daar een shuttle bus voor je klaar staan die jou en je bagage naar het vliegveld brengt. Bij het shuttle parkeren is er nog een extra keuze, overdekt parkeren of buiten parkeren. Je moet wel wat extra betalen om de auto binnen te parkeren. De shuttlebus zal altijd inbegrepen zijn bij de prijs die je betaalt. Deze gratis shuttle service rijd gemiddeld ongeveer elke 10 minuten van de parking naar het vliegveld. Ook als je terugkomt van vakantie brengt de shuttlebus je weer naar het parkeerterrein terug.