Dankzij deze tips gebruik je Netflix zonder zorgen op vakantie

Vakanties zijn in de eerste plaats bedoeld om te ontspannen en daarbij kan een filmavond zo nu en dan niet ontbreken. Op restaurant gaan tot middernacht is leuk, maar vooral wanneer je de volgende dag een leuke activiteit gepland hebt in de ochtend is het wel zo leuk om ook eens een avondje in bed of op de sofa te relaxen. Heb je een abonnement op Netflix? Dan helpen deze zes tips om daar ook op vakantie van te genieten.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

1. Vergeten uit te loggen? Meld je overal af bij je Netflix-account

Oops, vergeten uit te loggen op je Netflix-account tijdens je verblijf in het hotel? Regel het in één keer via ‘Uitloggen op een apparaat’.

2. Film kijken tijdens je vlucht? Zo kijk je offline

In het vliegtuig zitten en balen dat je geen films kan kijken is verleden tijd. Als je thuis de films en series alvast downloadt, kun je in het vliegtuig, of op je vakantieadres alsnog gewoon kijken. Kijk hier hoe het werkt.

3. Te druk met inpakken en geen tijd om te downloaden?

Schakel dan ‘Smart downloads’ in en de volgende aflevering van de serie die je aan het kijken bent, wordt automatisch gedownload.

4. Niets missen tijdens je vakantie?

Ga je een paar weekjes weg en wil je ervoor zorgen dat je deze zomer niets mist? Stel dan herinneringen in voor je favoriete aankomende films en series. Ga naar de ‘Coming Soon’-rij op je Netflix-startscherm en stel een herinnering in voor de titels waar je deze zomer naar uitkijkt.

5. Vlucht vertraagd? Even spelletje spelen

Terwijl je wacht op je vlucht, kun je de tijd doden met een van de mobiele games. Ga de strijd tegen de klok aan met de creatieve bake-off game ‘Nailed it! Baking Bash’, of laat je verleiden met de nieuwste Netflix Games-hit, Too Hot To Handle: Love is a Game.

6. Houd je datagebruik onder controle

Verbruik je (te)veel data terwijl je onderweg Netflix kijkt? Ontdek hoe je je dataverbruik onder controle houdt. Het bekijken van tv-programma's of films op de Netflix-app verbruikt verschillende hoeveelheden gegevens per uur, afhankelijk van de videokwaliteit. Kijk hier hoe je de instellingen voor gegevensgebruik aanpast.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be