De nieuwste ‘Satisfyer Pro 2 Generation 3’ laat je komen op de maat van je lievelingsnummer

De Satisfyer Pro betekende een revolutie in hetmasturbatielandschap. Wanneer het voor het eerst zijn intrede deed, verenigden mensen zich overal ter wereld om de loftrompet af te steken over deze luchtdrukvibrator, en de bijhorende intense orgasmes. Nu introduceert het merk een derde generatie met 12 extra vibratieprogramma’s en een optie om je vibrator af te stemmen op je favoriete nummer. Al zal die optie misschien niet voorbehouden zijn voor hardcorefans.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De derde versie van de luchtdrukvibrator speelt op een hoger niveau dan ooit. Net zoals de vorige versie heeft de Satisfyer Pro 11 verschillende soorten drukgolven. De Satisfyer Pro Generation 3 voegt daaraan evenwel nog 12 extra vibrerende programma’s die een nog – als dat kan – intensere ervaring beloven.

Maar de extra catch is vooral dit: nu kan je jouw lievelingsvibrator afstemmen op de ‘Satisfyer Connect’-app. Daarmee gooit het merk alle registers open. Zo kan je jouw partner de vibrator laten controleren, bijvoorbeeld. Als die kunstjes jou bevallen, kan je die spannende ritmes opslaan voor later.

Viben op Doja Cat

Muziekliefhebbers kunnen nog een stapje verder gaan: koppel de vibrator aan een van je meest sensuele afspeellijsten, en de Satisfyer zal zijn trillingen erop afstemmen. Doja Cat zal nooit nog hetzelfde zijn.

Een laatste nieuwtje is de gloednieuwe ‘liquid air-technologie’: de nieuwe Satisfyer Pro 2 Generation 3 moet de sensatie van een waterstraal imiteren, voor meer zachte, golvende, bewegingen.