Mensen met dit sterrenbeeld hebben het vaakst seks

Of er een verband bestaat tussen wanneer je geboren bent en hoe vaak seks je hebt? Als we onderstaand onderzoek mogen geloven blijkbaar wel. En zo weten we ook ineens welk sterrenbeeld het minst vaak actie heeft onder de lakens.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Sterrenbeelden: je gelooft erin of niet. Maar het fascineert wel heel wat mensen, zo blijkt uit het grote aantal onderzoeken dat ernaar gedaan wordt. Zo ging menstruatie-tracking app Eve een tijdje geleden bij 500.000 gebruikers na hoe vaak ze in een jaar seks hebben en wat hun sterrenbeeld is.

Experimenteren

Conclusie? Mocht je geboren zijn tussen 21 januari en 19 februari en dus een Waterman zijn, dan zou je het vaakst van jetje geven. Watermannen vinden het belangrijk om emotioneel een sterke band te hebben met hun partner, maar eens die er is gaan alle remmen los. Ze hebben veel zelfvertrouwen in bed en experimenteren maar al te graag. Dat staat garant voor een leuke tijd in de slaapkamer.

Overige winnaars

De top 5 wordt vervolledigd door Maagd (24 augustus - 23 september: perfectionistische pleasers), Stier (21 april - 20 mei: knuffelberen met een enorm uithoudingsvermogen), Weegschaal (23 september - 22 oktober: verleidelijke gevers) en Vissen (19 februari - 20 maart: sensuele en fantasierijke bedpartners). Helemaal onderaan het lijstje - en dus het sterrenbeeld met het minst actieve seksleven - vinden we Ram.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be