Met deze namen doe je je kinderen geen plezier

Ben je in blijde verwachting en ben je op zoek naar een naam? Dan is hier een lijst met namen die je absoluut moet vermijden.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

In navolging van de lijst van de 10 namen met het laagste IQ volgt hier een lijst van namen die je wil vermijden.

Kevin

Kevin was eind jaren 80 en begin jaren 90 erg in de mode. Zelfs als Kevin De Bruyne als inspiratiebron kan worden gezien, heeft de voornaam Kevin helaas een nogal negatieve bijklank. Om het vertrouwen in alle Kevins te herstellen, wordt er nog steeds gewerkt aan een documentaire over Kevins, met Kevins, geregisseerd door een Kevin: ‘Sauvons les Kevins’.

Merknamen

Namen die gelinkt kunnen worden aan een merk moet je absoluut vermijden. Denk aan Mégane, Clio of Chanel.

Bepaalde Amerikaanse namen

Alle namen die rechtstreeks uit het land van Uncle Sam komen, en dan vooral uit de fimls en tv-series van eind jaren 80 en begin jaren 90 geef je liever niet aan je kind. Denk aan Kelly, Kimberly, Jennifer, Brandon, Jordan, Jason en Bryan.

Namen van celebs

Tot slot ronden we deze lijst af met namen van celebs. Laat je kind alsjeblieft niet door het leven gaan als een Britney, Rihanna of Beyoncé. Vernoem je kind ook niet naar Barbie of Ken. Het is niet omdat de film nu een enorm succes is, dat de naam ook een hit zal zijn op de speelplaats.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be