YUM! Starbucks presenteert twee nieuwe lentedrankjes

Starbucks-fans opgelet! Het is bijna lente en dat betekent dat er weer seizoensgebonden drankjes op het menu staan. En als koffieliefhebber wil je deze twee nieuwe smaken zéker niet missen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Iced Vanilla Brûlée Oat Shaken Espresso

Een van de nieuwe drankjes is de Iced Vanilla Brûlée Oat Shaken Espresso. Deze lekkernij was al verkrijgbaar in de VS en nu kunnen we er ook in België van genieten. Het is een verrukkelijke combinatie van Starbucks Blonde® Espresso Roast en gekarameliseerde vanille, geschud met ijs en overgoten met een romige haverdrank. Mmmm, dat klinkt als de perfecte lentedorstlesser!

Iced Shaken Espresso

Maar er is meer: de Iced Shaken Espresso is er ook nog in de smaak Brown Sugar Oat Shaken Espresso. Bij beide drankjes worden de espresso en je favoriete smaak met ijsblokjes geschud. Het shaken zorgt voor een onweerstaanbare smaak en textuur. Wie weet wordt het wel jouw nieuwe favoriet!

Nieuwe snacks

Naast de heerlijke drankjes zijn er ook nieuwe snacks beschikbaar die perfect passen bij het voorjaar. Zo kan je nu genieten van bosbessen en chocolade scones.No worries, de klassieke croissants en gebakjes zijn nog steeds verkrijgbaar.