Pukkelpop lost 27 nieuwe namen: ontdek ze HIER

De collab tussen de lekkere lentezon en Pukkelpop vertaalt zich in 27 nieuwe namen waaronder Aitch, Fatima Yamaha, Len Faki en Brihang. Die muzikale hittegolf wordt zo goed als onvermijdelijk deze zomer.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Vrijdag

Agendaprobleem? Welk agendaprobleem? Aitch, de populaire Britse rapper gaat van zaterdag naar vrijdag en claimt zo zijn rechtmatige plek terug, zijnde in de Pukkelpop-line-up. Ook op vrijdag: de elektronische muziekproducent Fatima Yamaha wiens muziek wordt gekenmerkt door een combinatie van house, techno en nostalgische synthesizerklanken en Len Faki, alom gewaardeerd om zijn energieke en dynamische DJ-sets en een van de meest invloedrijke figuren in de hedendaagse techno scene. Pukkelpop presenteert die dag ook in primeur 'MEMORO’ by Joyhauser (live) - een indrukwekkende audiovisuele show die hun nieuwe album ‘In Memoro’, release 30 juni, nog meer kracht zal bijzetten. Verder de Antwerpse dj Asian Sal; Brussels based, Limburg raised dj Ava Eva; zonovergoten, dromerige alt-pop van Royel Otis; voor de fans van Urban Dance Squad: Rudeboy plays URBAN DANCE SQUAD feat. DJ DNA en tot slot Timmerman b2b Sara Dziri.

Zaterdag

Op zaterdag gaan we samen voor de duistere wave en techno van Aroh; BAVR, dj/producer uit het Antwerpse; Dave Okumu & The 7 Generations, een muzikaal project van de getalenteerde muzikant en producer Dave Okumu; het vrouwelijke dj-collectief Girls Don't Sync; de vlijmscherpe alternatieve punk en verontrustende slaapliedjes van Peuk; Prins S. en De Geit, een schijnbaar sprookje in een mix van rap, electro, rock en pop; Bambii, de Canadese dj en producer, vooral bekend om haar eclectische muziekstijl; een high energy set met uitdagende ritmes en meeslepende beats van Mankiyan; DnB-bom USED; punkrockers The Priceduifkes; Waltur b2b Lolita en de punk-Americana-indierock van Wunderhorse.

Zondag

Zondag kan je naar Brihang, rapper, dichter, logofiel en deze zomer enkel te zien op Pukkelpop. Verder ook het mixed media-collectief Crack Cloud; de Belgische Americana van Emmy d'Arc; koning van de dansvloer Kafim; keizer van het boîten Lefto Early Bird en Mab'ish, een cross-disciplinaire muziekkunstenares.