Pukkelpop onthult podiumindeling en lost 14 nieuwe namen

Laat het puzzelen maar beginnnen: nu Pukkelpop zijn line-up zo goed als rond heeft, maakt het zijn podiumindeling bekend. Zo kan je alvast beginnen rekenen tussen welke podia je sprintjes zal moeten trekken om op tijd te zijn voor Billie Eilish, The Killers of Angèle. Om het extra moeilijk te maken, lost het festival daar bovenop 14 nieuwe namen.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

DONDERDAG / VRIJDAG

Op donderdag vervoegen de Hindu Radio DJ's en Olly Ameen het feestgedruis. Op vrijdag 18 augustus spot je de Antwerpse rock ’n roll van Black Leather Jacket of ga je met DJ St. Paul op zoek naar alle uithoeken van de pop- en elektronische muziek. Ook Helena Lauwaert combineert moeiteloos alle mogelijke genres en stijlen in haar dj-set en dat is natuurlijk iets waar lokale Limburgse heldin Ilse Liebens & dj buddy for life Nadiem Shah al veel langer dan vandaag een patent op hebben. Dj Jan Vercauteren droomde onlangs nog hardop van Pukkelpop en poef – wish granted.

ZATERDAG

Naar goede gewoonte zijn Eppo Janssen & Friends van de partij. Daarnaast staat ook Pinkshift, de Amerikaanse rockband uit Baltimore, zaterdag op de wei. Sherelle leidt een nieuwe generatie ravers die verslingerd zijn aan jungle, drum 'n' bass, footwork en juke.

Meet Me @ The Altar zal er op zaterdag 19 augustus niet meer bij zijn.

ZONDAG

Op de laatste festivaldag gooit Captain Kaiser uit de Kempen zich in de strijd. Hun prio’s liggen op bier en plezier en dat is meteen een ideale match met Stubru-goden Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen, séa en Michael Midnight, de PKP metafoor voor ‘de laatste doet het licht uit’.

Camping

Het festival herhaalt verder dat Camping Relax helemaal volzet is. Ook Camping Chill nadert stilletjes aan de maximumcapaciteit.