Bruid sterft nadat dronken bestuurder haar na trouwreceptie aanrijdt

Een bruid is vlak na haar trouwfeest om het leven gekomen bij een ongeval. Een dronken bestuurster had het golfkarretje waarin het bruidspaar zat, niet gezien en reed er tegen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Samantha Miller en haar kersverse echtgenoot Aric Hutchinson namen na het trouwfeest met twee anderen een golfkarretje om zich te verplaatsen op een strandwegje in South Carolina. Net op dat moment was ook de 25-jarige Jamie Lee Komoroski onderweg. Ze reed 105 km/u terwijl de snelheidslimiet op de baan 40 km/u was.

Hersenschade

Komoroski reed achteraan op het golfkarretje in en onderzoek wijst uit dat ze amper heeft geremd. Het golfkarretje raakte daarop van de baan en tuimeldevervolgens bijna 100 meter verder. De bruid stierf ter plaatse. Hutchinson, de bruidegom, en de twee andere inzittenden werden overgebracht naar het ziekenhuis. Hutchinson zou hersenschade hebben opgelopen.

Komoroski gaf toe dat ze eerder op de avond een pintje en een shotje tequila had gedronken, maar weigerde een ademtest. Volgens de autoriteiten stonk de vrouw naar de alcohol en kon ze amper op haar benen staan. Ze werd drie keer aangeklaagd voor rijden onder invloed met de dood of een letsel tot gevolg.