Een goed idee? Vrouw vraagt vrienden en familie 150 pond per persoon voor het kerstdiner

Een kerstdiner kan al eens duur uitvallen. Daarom besloot influencer Carla Bellucci om vrienden en familie maar liefst 150 pond per persoon aan te rekenen voor het kerstdiner. De beslissing stoot op veel kritiek. Trollen noemen haar een vrek.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

De influencer legt uit dat ze dit jaar negen mensen verwacht voor haar kerstdiner en dat het niet goedkoop is om een uitgebreide maaltijd te verzorgen. «Het is niet goedkoop om mensen te voeden, en het kost ook veel tijd om een mooie maaltijd samen te stellen», zei ze. «Ik geef ze een glas champagne, maar als ze meer willen drinken, kunnen ze hun eigen drank meebrengen.»

«Kwaliteit kost geld»

Ze geeft toe dat een pub een goedkopere optie zou zijn, maar dat ze een chique diner wilt. «Als je kwaliteit wilt, moet je ervoor betalen», besluit ze. «Het zou niet goedkoper zijn als je naar een restaurant of hotel zou gaan voor een kerstdiner, dus waarom zou ik geld verliezen?»

Het voormalig OnlyFans-model kreeg eerder al kritiek op haar financiële beslissingen. Zo gaf ze 10.000 pond uit aan het 18de verjaardagsfeest van haar dochter.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be