Gruwelijke moord op mode-influencer schokt Hongkong (video)

De gewelddadige dood van een mode-influencer, wiens lichaam in stukken is gehakt, heeft de metropool Hongkong opgeschrikt. Na de gruwelijke moord op de 28-jarige Abby Choi zijn haar ex-man, schoonbroer, haar schoonouders en de geliefde van haar schoonvader opgepakt, zo berichten media in Hongkong.

Foto ABACAPRESS.COM
door
Online redactie
Leestijd 1 min.

De vrouw was bekend op sociale media, bezocht mode-events over de hele wereld en stond als model in tijdschriften. Ze had 114.000 volgers op Instagram.

De politie ontdekte lichaamsdelen, een vleesmolen en elektrische zaag in het huis van haar schoonvader. Naar de romp en de handen van de vrouw wordt nog gezocht. Haar hoofd zou in een pot soep aangetroffen zijn.

Vermist

Choi was sinds woensdag vermist. Haar 31-jarige schoonbroer werkte voor haar als chauffeur. Haar 28-jarige ex-man is opgepakt met een grote som geld, toen hij volgens de politie uit de stad wou vluchten.

Het motief zou een ruzie tussen haar en haar werkloze ex-man geweest zijn over een dure woning, zo bericht de South China Morning Post.

View post on Twitter
View post on Twitter

WTF

meer WTF

Spotlight

Zeven op de tien Vlamingen vinden het moeilijk motorrijders tijdig op te merken

Zeven op de tien Vlaamse autobestuurders vinden het moeilijk om motorrijders op de weg tijdig op te merken. Omdat het voorjaar voor veel motorrijders het moment is om zich weer op de baan te begeven, roepen de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) en Vlaams minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) automobilisten in een nieuwe campagne op om te «kijken kijken» en zo elke motorrijder te zien.

meer Spotlight