HUH. TikTokster verbaasd over buurjongens: «Kunnen kinderen niet meer buiten spelen?» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft opvallende beelden gemaakt van haar buurjongens. «Weten kinderen niet meer hoe ze buiten moeten spelen?»

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

«Ik denk oprecht dat deze kinderen niet weten hoe ze buiten moeten spelen», begint Janel haar uitleg in het filmpje. Op de beelden is te zien hoe drie jongens aan de overkant van haar huis wat rondhangen op een grasperkje. Eén van hen danst een beetje, maar de twee anderen weten geen blijf met zichzelf. De ene buurjongen blijft staart maar wat voor zich uit en de andere jongen inspecteertkort een struik.

«Ik denk dat hun voogden zeiden dat ze buiten moesten gaan spelen en dit is wat ze doen. Het is zo vreemd», waarop Janel in lachen uitbarst. Oordeel vooral zelf:

WTF

meer WTF

Spotlight

Waarom vinden we zonnecrème smeren niet leuk?

Nu het weer lente is en de zon meer en meer tevoorschijn komt, staan we vaker stil bij de risico’s van uv-stralen zoals huidkanker, huidverbranding en huidveroudering. En hoewel de meeste Belgen zich hiervan bewust zijn, laat ons gebruik van zonnecrème om deze risico’s te verminderen te wensen over.

meer Spotlight