Influencer beweert dat je best zonder onderbroek slaapt: «Het is gewoonweg gezonder» (video)

Volgens een Amerikaanse influencer is het geen goed idee om ondergoed te dragen in bed. Ze geeft daarbij enkele argumenten, al is niet iedereen even overtuigd...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Jessica Gragg-Hampton zweert bij slapen zonder ondergoed. Dat doet ze naar eigen zeggen al jaar en dag en ze heeft daar zo haar redenen voor. «Ondergoed dragen is niet nodig. Je vaginale afscheiding zal verminderen als je stopt met het te dragen. Je moet het daar beneden ’s nacht laten ademen. Het is gewoonweg gezonder dan een string te dragen. En het is niet omdat iemand geen onderbroek draagt, dat die persoon onhygiënisch is», legt ze uit.

Gemengde reacties

In de reacties wordt er verdeeld gereageerd. «Straf om te zien hoeveel mensen dit niet weten» en «Het enige moment waarop ik ondergoed draag is wanneer ik mijn maandstonden heb», klinkt het in het ene kamp. Anderen hebben er zo hun twijfels bij. «Oké, maar ik kan niet tegen het gevoel dat alles loshangt in mijn jeans» en «Ik respecteer ieders keuze om dit te doen, maar ik doe het alleen als ik een strakke jeans draag», lezen we onder meer in de reacties.