Influencer draagt al jaren geen ondergoed omwille van DEZE redenen (video)

Een Amerikaanse vrouw legt in een video uit dat ze geen voorstander is van ondergoed. Zelf draagt ze het al jaren niet meer en ze probeert haar volgers te overtuigen om hetzelfde te doen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Alaina, leeft een holistische levensstijl en geeft op TikTok regelmatig tips rond welzijn. Onlangs vertelde ze in een video dat ze al jarenlang geen ondergoed draagt onder haar kleren. Daar heeft ze enkele goede redenen voor. «Beha’s snijden letterlijk de bloedsomloop onder je borsten af en zorgen ervoor dat ze sneller gaan hangen. Of je nu borsten hebt of niet, beha’s zijn niet goed voor je», klinkt het.

Afscheiding

Maar ook onderbroeken zijn volgens haar uit den boze. «Laat je vagina ademen. Onderbroeken veroorzaken meer infecties en hebben een impact op je pH-waarde. Draag al zeker geen onderbroek in bed en als je last hebt van afscheiding: dat is normaal, dus maak je er niet druk om als het in je short of broek komt», aldus Alaina.

Gemengde reacties

In de reacties wordt er verdeeld gereageerd. «Ik draag ook geen ondergoed en vind het zalig! Het voelt zo vrij aan», antwoordt iemand van het ‘eens’-kamp. «Ik weiger om rond te lopen met bebloede kleren als ik een ongelukje heb», luidt het aan de andere kant.