Influencer reageert briljant op kritiek dat «haar tepels door haar T-shirt te zien zijn» (video)

Een Amerikaanse vrouw geeft haar critici lik op stuk in een geestig TikTok-filmpje. «Heerlijk antwoord!», reageren haar volgers.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, een influencer die zichzelf ‘Sacred Jem’ noemt, draagt zelden of nooit een beha omdat ze het gewoon fijn vindt zonder. Dat levert haar wel af en toe opmerkingen op. «Ik zie je tepels door je T-shirt priemen. Je zou beter een beha aandoen», om maar een voorbeeld te geven. Ze gebruikte die kritiek in een TikTok-filmpje waarin ze er zelf een antwoord op geeft. «Nee. Is het een geheim dat ik tepels heb?», repliceert ze.

Steun

Haar volgers moedigen haar stuk voor stuk aan. «Niets mis mee», «Er is toch geen wet die het dragen van een beha verplicht?!», «Heerlijk antwoord!», «Mensen moeten zelf kunnen kiezen wat ze al dan niet dragen zonder daar bang voor te zijn», en «Als je het niet mooi vindt, kijk dan niet», lezen we onder meer in de reacties.

WTF

meer WTF

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight