Koppeltje probeert stilletjes thuis te komen, maar dan doet dronken date DIT: «Hilarisch!» (video)

Op geestige beelden is te zien hoe een koppeltje thuiskomt na een gezellige date. De man is echter zo dronken dat hij de subtiele entree helemaal verpest...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Het hilarische tafereel speelde zich onlangs af in Swansea, een stad in het zuiden van Wales. Een man en een vrouw hadden kennelijk een geslaagde date achter de rug. Vooral de man had duidelijk iets te diep in het glas gekeken. Bedoeling was dat ze in het ouderlijke huis van de vrouw zouden gaan slapen, maar dan moesten ze wel stil zijn bij het binnenkomen.

In een deuk

Wel, dat plannetje viel meteen in duigen toen de dronken man op de deurbel duwde en ‘Ring-A-Ding-Ding’ begon te roepen. De moeder van de vrouw zag de beelden pas de volgende ochtend en lag in een deuk. Ze besloot om de video te delen op TikTok. «Hij heeft wellicht punten gescoord bij haar mama», «Hahaha, hilarisch!», en «Wanneer de Tinderdate goed eindigt...», klinkt het in de reacties.

WTF

meer WTF

Spotlight

Hoe saai is jouw datingprofiel?

Iedereen die single of poly is, zit tegenwoordig op een datingapp om nieuwe mensen te leren kennen. Maar hoe weet je of jouw datingprofiel niet te saai is? Maak kennis met de tegenhanger van de ‘red flags’, de ‘beige flags’.

meer Spotlight