Moeder gaat kinderen afhalen op school in DEZE outfit: «Wow, iemand heeft aandacht nodig!»

Een Amerikaanse vrouw wilde onlangs haar kinderen afhalen in een zomerse outfit. Haar man vond haarplunje echter niet gepast om aan de schoolpoort te wachten, dus ging ze te rade bij haar volgers.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Anne, droeg een topje en een shortje om haar kinderen op school af te halen. Manlief had zijn bedenkingen daarbij en waarschuwde haar voor scheve blikken. De moeder van twee kaartte de kwestie aan bij haar TikTok-volgers.

Weinig klasse

Daar werd toch eerder verdeeld gereageerd. «Als je het hebt, laat het dan zien, maar niet aan de schoolpoort. Daarvoor is het een beetje ongepast», «Je ziet er goed uit, maar ik ben het eens met je echtgenoot! Compleet ongepast voor school en het ziet er wat goedkoop uit», «Wow, iemand heeft aandacht nodig... Waarom zou je dat zelfs doen? Getuigt van weinig klasse... Heb een beetje respect voor je kinderen», «Ik deel de mening van je man, tenzij de school op de Caraïben is», en «Ik ben het met hem eens. Draag zoiets tijdens een avondje uit», klinkt het bij de critici.

Zelf kiezen

Aan de andere kant is men veel toleranter. «Je kan toch dragen wat je wil?», «Ik vind het een prachtige outfit en je ziet er heel mooi uit», en «Draag gewoon waar je je goed bij voelt», lezen we ook.