Opvallende zwangerschapsaankondiging verdeelt het internet: «Zo onhygiënisch!» (video)

Een vrouw op TikTok heeft een online debat op gang gebracht over haar wel erg bijzondere zwangerschapsaankondiging. In de miljoenen keer bekeken video wil ze haar partner op een originele manier vertellen dat ze zwanger is, maar de man moet er bijna van kokhalzen.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

De Amerikaanse Jasmine Chiswell beseft zelf ook dat idee misschien wat vies is: «De zoetste maar misschien ook de smerigste zwangerschapsaankondiging», schrijft ze bij de TikTok-video. Daarin zien we hoe Jasmine haar gebruikte zwangerschapstest, zo eentje waar je op moet plassen, helemaal in een potje ijs duwt. De bovenkant van de test steekt er nog een beetje uit, maar dat lost ze handig op door er nog wat ijs over te scheppen.

Kokhalzen

«Hier is je ijsje, er zit een verrassing in», zegt ze tegen haar nietsvermoedende echtgenoot. Die aarzelt, maar begint uiteindelijk toch van het ijs te eten. Wanneer hij iets hard in het ijs voelt zitten, vraagt hij of dat een wafeltje is. Zonder verpinken pakt hij de test eruit en likt hij er het ijs vanaf, waarop Jasmine haar ogen niet kan geloven. Wanneer de man beseft waaraan hij net gelikt heeft, moet hij bijna kokhalzen. «Nou, je bent tenminste zwanger», klinkt het droog op het einde.

De originele zwangerschapsaankondiging doet heel wat stof opwaaien. «Heb je daar nu niet net op geplast?», «Zo onhygiënisch!» en «Had de test toch tenminste in een plastic zakje gewikkeld», klinkt het. Anderen vinden dat het allemaal wel meevalt, want op de video is te zien dat het dopje nog op de test zit, wat betekent dat het plasstaafje beschermd is. «Dat is pas ware liefde», klinkt het.