Plussize model poseert halfnaakt: «Mijn borsten zijn mijn grootste onzekerheid» (foto’s)

Een Britse influencer heeft enkele foto’s gedeeld waarop ze enkel in een slip poseert. Dat doet ze naar aanleiding van ‘Breast Cancer Awareness Month’. «Laat je borsten controleren, want dit kan iedereen overkomen», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Sophie Lait is een Brits plussize model dat regelmatig foto’s van zichzelf post om body positivity te promoten. In haar meest recente post vestigt ze de aandacht van haar meer dan 200.000 volgers op ‘Breast Cancer Awareness Month’ door halfnaakt te poseren. «Het maakt me niet uit of je het lastig vindt, maar je moet je borsten laten controleren! Borstkanker kan ieder van ons overkomen», schrijft ze erbij.

Onzekerheid

Vervolgens legt ze uit dat het voor haar een hele opgave was om haar lichaam op deze manier te tonen. «Mijn borsten zijn mijn grootste onzekerheid, maar dat betekent niet dat ik ze minder graag zie dan de rest van mijn lichaam», aldus Sophie.

Engel

Haar volgers overladen haar met complimenten. «Prachtige campagne. Je ziet eruit als een engel», «Ik ben zo trots op jou», «Wat een mooie foto’s!», «Ik krijg er tranen van in mijn ogen, veel moed aan iedereen die dit moet meemaken», en «Een ware koningin! Bedankt om zo’n belangrijke boodschap te delen», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be