Trouwkleed van bruid komt los tijdens openingsdans: «Iedereen zag mijn tepel!» (video)

Een Amerikaanse vrouw beleefde onlangs een oepsmomentje tijdens haar trouwfeest. Tijdens de openingsdans sprong haar kleed open waardoor familie en vrienden meer te zien kregen dan ze verwacht hadden...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Als trouwen nog niet spannend genoeg was, dan is de openingsdans dat al helemaal. Letterlijk iedereen kijkt op dat memorabele moment naar jullie tweetjes. Een vrouw uit Florida, ene Alyssa, zal haar openingsdans alvast nooit meer vergeten. Haar bruidsjurk kwam bovenaan immers los waardoor haar linkerborst even kwam piepen. Gelukkig kon ze de dans verderzetten door haar borst te bedekken.

Hilariteit

Ze deelde het tafereel met een lach op TikTok, waar de beelden inmiddels al meer dan 15.000 keer bekeken werden. «Het is je trouwdag en je hebt een probleem met je outfit tijdens je openingsdans, maar je lacht er gewoon mee en doet voort, ook al weet je dat 100 mensen net je tepel gezien hebben», schrijft ze erbij. «Mooi dat je gewoon voortdeed. Je ziet er fantastisch uit», reageert een volger. «Prachtig koppel», antwoordt nog iemand. «Je trouwkleed is te enthousiast over de huwelijksnacht», klinkt het verder.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be