Vrijend koppeltje in hotel wordt toegejuicht door menigte op straat: «Welk standje is dat?!» (video)

Hilarisch tafereel in Madrid, waar een koppel de tijd van hun leven beleefde in de badkamer, maar vooral: onder het goedkeurend oog van een gigantische mensenmassa...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Opvallend beeld afgelopen zondag in één van de drukste straten van Madrid. Honderden mensen keken naar één en hetzelfde raam van viersterrenhotel Gran Via. Een koppel gaf daar stevig van jetje in de badkamer van hun hotelkamer, maar besefte niet dat het glas gedeeltelijk doorzichtig was.

Geen gordijnen

Hilariteit alom dus, en dan mag het niet verbazen dat de videobeelden al meer dan 5 miljoen keer bekeken werden. «Ik hou van Spanje, ik mis deze dingen», «Hahaha, ze gaan ervoor!», «Ze zijn de gordijnen vergeten te sluiten», «Dat is het leven... Zij genieten er tenminste van!», en «Maar serieus, zijn al die mensen daar om dát te zien?!», wordt er gereageerd. Sommigen vragen zich echter af wat er precies gaande is. «Ik heb het vijf keer gezien en ik weet nog steeds niet hoe het standje precies werkt hahaha», en «Welk standje is dat?!», klinkt het ook.