Vrouw (65) blijft in bikini poseren, ook al zeggen volgers dat ze «ervan moeten kotsen»

Een Amerikaanse oma van 65 jaar houdt ervan om bikini’s te dragen, maar merkt dat ze daar regelmatig scheef bekeken voor wordt. Op TikTok heeft ze een duidelijke boodschap voor haar critici...

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De vrouw, ene Alice, deelt regelmatig video’s op TikTok waarin ze op het strand in bikini poseert. Sommige mensen hebben hun bedenkingen daarbij en deinzen ook niet terug om hun mening met haar te delen. Zo kreeg ze al meermaals te horen dat sommige mensen «van haar moeten kotsen».

Lik op stuk

De 65-jarige vrouw laat dergelijke opmerkingen echter niet aan haar hart komen. Integendeel, ze postte een nieuwe video waarin ze een bikini draagt. «Wanneer iemand tegen me zegt dat ze van mij moeten kotsen... Ik voel me nooit beledigd en jullie meningen zijn welkom, of ze nu positief of negatief zijn», schrijft ze erbij.

Verdeelde reacties

Haar video werd inmiddels al bijna één miljoen keer bekeken en levert gemengde reacties op. Sommigen vinden de beelden «niet bepaald stijlvol» en zeggen dat «mensen zouden moeten dragen wat bij hun lichaam past in plaats van wat ze dénken dat bij hun lichaam past». Anderen nemen het dan weer op voor Alice. «Trek je niets aan van mensen die je bodyshamen. Onzekere mensen houden ervan om anderen naar beneden te halen om zichzelf beter te voelen», en «Geniet van je leven en negeer al deze haters. Je ziet er prachtig en zelfverzekerd uit», lezen we ook.