Vrouw in fitness aangesproken op outfit: «Je borsten hangen eruit!» (video)

Een Amerikaanse influencer werd onlangs tijdens het sporten door een andere fitnessbezoekster aangesproken op haar outfit die volgens haar ongepast was. De volgers van de influencer vinden echter dat de klaagster ongelijk heeft.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Kylen Suttner was onlangs rustig aan het fitnessen in haar woonplaats Farmington, een plek in de Amerikaanse staat Utah. Op een bepaald moment werd ze benaderd door een andere fitnessbeoefenaarster. Die maakte duidelijk dat ze haar bedenkingen had over de outfit van Kylen.

Openbare ruimte

De influencer was haar work-out aan het filmen, dus werd het bewuste moment opgenomen. «Vind je echt dat je in die outfit kan rondlopen in de fitness?», sneert de vrouw, al verstaat Kylen haar niet goed. «Je topje. Je borsten hangen eruit! Het is hier een openbare ruimte. Kan je wat meer respect tonen?», verduidelijkt de dame. «Ben je nu serieus?», vraagt een verbaasde Kylen. «Ja, niemand wil je borsten eruit zien hangen», benadrukt de vrouw nog eens. «Oké, dag!», wuift Kylen de kritiek weg. «Draag er volgende keer een T-shirt over», voegt de klaagster nog toe.

Onbegrip

Het filmpje werd al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Zowat iedereen begrijpt de reactie van de klaagster niet. «Ik snap niet dat ze zo serieus is. Je ziet er fantastisch uit!», «Ik ben letterlijk in shock! Het lef van die vrouw om dat te zeggen?! Om dat zelfs ook maar te denken?! Onbegrijpelijk en schaamteloos!», «Je blijft er veel te rustig bij. Ik zou een halter naar haar gegooid hebben, haha», «Wow, je hebt dit beter aangepakt dan ik gedaan zou hebben», «Ze is waarschijnlijk boos omdat ze haar man zag kijken naar haar», en «Je outfit is totaal niet ongepast voor een work-out in de fitness. Negeer de haters», klinkt het in de reacties.