Vrouw gaat ‘Barbie’-film kijken in weinig verhullende outfit: «Lieten ze jou ZO binnen?!» (video)

Een Amerikaanse vrouw krijgt heel wat bedenkelijke reacties op een filmpje waarin ze haar outfit toont die ze droeg tijdens een bezoekje aan de cinema. «Draag zoiets bij het uitgaan, maar niet op plaatsen waar gezinnen zijn», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Ashley, trok onlangs naar de cinema om de nieuwe ‘Barbie’-film te gaan zien. Ze opteerde voor een opvallend uitgesneden jurk van het Britse modemerk Poster Girl die weinig aan de verbeelding overlaat. In het filmpje klaagt ze over het feit dat de schouderbandjes loskwamen tijdens een toiletbezoek. «Ik kan deze jurk dus niet aanraden», zucht ze.

Verontwaardiging

De video werd al bijna 300.000 keer bekeken, maar zorgt vooral voor gechoqueerde reacties bij haar volgers. «Keek je naar ‘Barbie’ in DIE jurk?!», «Het maakt me niet uit wat vrouwen dragen, maar ik weet niet of deze outfit gepast was om te dragen in de cinema, waar er ook veel kinderen zijn», «Lieten ze jou ZO binnen?!», «Draag zoiets bij het uitgaan, maar niet op plaatsen waar gezinnen komen», en «Beeld je in dat je zoiets zou dragen in de cinema. Tenenkrullend», klinkt het onder meer in de reacties.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be