Vrouw past elegante jurk, maar het bedekt haar borsten amper: «Ik wou dat ik jouw probleem had!»

Een Britse vrouw probeerde onlangs een kleedje van PrettyLittleThing uit. Op papier zou het perfect moeten passen, maar haar grote boezem stak daar een stokje voor...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Irish, bestelde een uitgesneden jurk van 39 euro bij de Britse webshop PrettyLittleThing. Bij het model op de website paste het kleedje perfect, ook de uitsnijdingen vooraan ter hoogte van haar boezem en buik. Bij Irish zag het er echter compleet anders uit. De stof kon haar grote borsten niet dragen waardoor het een wel héél gewaagde outfit werd. «Toen ik dacht dat mijn borsten er even mooi zouden uitkomen als bij het model», zucht ze op TikTok.

Herkenbaar

De video werd al bijna 30.000 keer bekeken en zorgt voor hilariteit, al is het probleem voor sommigen ook herkenbaar. «Hahaha, het leven is zwaar. Ik heb het ook meegemaakt», «Ik wou dat ik jouw probleem had!», «Je staat ermee, meid!», «Ik heb het tegengestelde probleem. Mijn borsten zijn voor de meeste outfits te klein», en «Haha, ik vind het perfect zo», lezen we onder meer in de reacties.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be