Vrouw uit supermarkt gezet wegens ‘ongepaste’ outfit: «Zoiets draag je niet op een plek waar kinderen zijn!»

Een Braziliaans OnlyFans-model betreurt dat ze onlangs de supermarkt moest verlaten omwille van haar outfit. Ze kaartte de kwestie aan op Instagram, maar daar krijgt ze vooral tegenwind.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Kerolay Chaves ging onlangs naar de supermarkt gekleed in een doorzichtig topje en een korte short. Ze merkte al snel dat heel wat winkelbezoekers hun bedenkingen hadden bij haar outfit en uiteindelijk werd ze ook door het personeel aangesproken op haar kleding. Die vonden haar outfit immers ongepast en vroegen haar om de winkel te verlaten.

Verontwaardiging

Het 21-jarige model deelde enkele foto’s van de bewuste outfit op Instagram en uitte haar ongenoegen over de beslissing van het winkelpersoneel. «Ik kwam net terug van de winkel en werd aangesproken op mijn ‘te korte kleren’. Sommige mensen bekeken me scheef, anderen vervloekten me en uiteindelijk werd ik buitengegooid. Kan je dat geloven? Ik vind het onbegrijpelijk dat vrouwen nog steeds op deze manier behandeld worden omdat we ons willen kleden zoals we willen», zucht ze.

Aandacht

Haar volgers zijn het echter eens met het personeel. «Ik vind dit respectloos! Zoiets draag je niet in een omgeving waar ook kinderen zijn», «Het is mooi, maar je bent zo goed als naakt en dus is het ongepast in een winkel. Dit is enkel om likes te krijgen en dat weet je goed genoeg», «Een man zonder T-shirt zou ook buitengezet worden», en «Ik denk dat je hiermee vooral aandacht wil trekken», is de algemene teneur in de reacties.