Vrouw vindt jurk van haar dromen, maar kan het niet dragen door haar grote boezem: «Dit ziet er niet uit!»

Een Amerikaanse influencer vond online de perfecte zomerjurk, maar door haar grote boezem past het kleedje tot haar teleurstelling niet. Haar verhaal is herkenbaar voor heel wat volgers.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw, ene Elenda, bestelde onlangs een zwart kleedje bij de Britse online modewinkel ASOS. Ze was helemaal in de wolken met de jurk, maar toen ze het paste, merkte ze dat haar grote borsten het onmogelijk maakten om het te dragen.

Borstverkleining

Dat probleem heeft ze wel vakermet kleedjes. «Mijn grote borsten maken het mij zo lastig. Dit is het kleedje van mijn dromen. Het was altijd uitverkocht in mijn maat, maar nu was het plots beschikbaar. Onderaan past het altijd perfect, maar niet bij mijn borsten. Ik vind het zo jammer, want dit is zo mooi. Ik denk dat ik het ga bijhouden en een borstverkleining ga laten uitvoeren. Dit ziet er niet uit. Kijk dan langs de zijkant...», zucht ze in een TikTok-video.

Herkenbaar

Het filmpje werd al anderhalf miljoen keer bekeken. Heel wat volgers herkennen de vervelende situatie. «Ik ben het echt beu dat kleedjes niet passen», «Dit is zo herkenbaar», «Ik zou zo teleurgesteld zijn. Het is frustrerend wanneer zoiets gebeurt», «Ondertussen huil ik om mijn A-cup omdat geen enkele jurk me past», en «Je zou bij een kleermaker kunnen langsgaan om het bij te laten werken», wordt er gereageerd.