WOW. Vrouw redt meisje van creepy man: «Heb je een lift nodig?» (video)

Op TikTok heeft een jonge vrouw een opmerkelijk filmpje gedeeld. Op de beelden is te zien hoe ze een andere vrouw uit een penibele situatie met een man redt.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

In de video is te zien hoe de vrouw over straat loopt en zegt: «Oké jongens, normaal maak ik dit soort filmpjes niet, maar ik zie daar een meisje dat ik niet ken aan de andere kant van de straat en ik ben hier bij mijn auto. Maar ze ziet er echt niet op haar gemak uit.» Daarop vraagt de jonge vrouw zich af of ze naar haar toe moet stappen.

De vrouw moet aan het motto ‘girls supporting girls’ denken en stapt resoluut op de andere vrouw af. Ze vraagt nonchalant: «Hé meid, ik was op jou aan het wachten in de auto, wie is hij?» De man antwoordt als eerste: «Er is niets aan de hand, ik ben gewoon tegen haar aan het praten.» Uit de conversatie blijkt al snel dat de man een creep is, want hij wil het graag over de tenen van zijn slachtoffer hebben.

Ondanks de rare reactie van de man, schakelt onze heldin snel en haalt ze de andere jonge vrouw weg bij hem. In het filmpje is nog te zien hoe de vrouw het slachtoffer een lift aanbiedt om veilig thuis te geraken.