WTF. Bruid gaat door het lint na kappersbezoek

In de Duitse deelstaat Beieren is een bruid op haar trouwdag door het lint gegaan na een kappersbezoek dat duurder bleek dan verwacht, zo heeft de lokale politie gemeld.

door
Belga
Leestijd 1 min.

Volgens de politie weigerde de 32-jarige vrouw de hogere prijs voor een bruidskapsel te betalen. Ze gooide enkel geld voor een normale kapbeurt op de toonbank en verliet woedend het salon in het dorp Hof. Op de parking zag een getuige hoe een vrouw met een sluier met haar auto inreed op een geparkeerde wagen. De beschadigde auto bleek van de kapper te zijn.

De politie startte een onderzoek naar twee overtredingen. «Op basis van de treffende beschrijving van de persoon kon de identiteit van de vrouw die het ongeval veroorzaakte snel achterhaald worden», zo staat in het politieverslag. Een woordvoerder kon niet bevestigen of de crash intentioneel of toevallig was.

Alsnog getrouwd?

Of de briesende bruid die dag alsnog in het huwelijksbootje is gestapt, kon de spreekbuis van de lokale arm der wet evenmin kwijt. «Vanuit het oogpunt van de politie zijn de overtredingen alleszins geen obstakel», verzekerde hij wel.