WTF. Koppel «verbergt lichaam van zoon achter muur», maar beweert dat hij wegliep

Op 25 februari stapten de Amerikaanse Amber-Leah Valentine en haar echtgenoot Jon Imes, beiden 41, naar de politie omdat hun 16-jarige zoon spoorloos was verdwenen. Maar enkele dagen later deden agenten een gruwelijke ontdekking.

Foto’s Mohave County Sheriff’s Office
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Een aantal dagen nadat Amber-Leah en Jon naar de politie waren gegaan, troffen agenten na een oproep naast de weg een lichaam aan. Het was gewikkeld in een deken. De locatie waar het lichaam werd gevonden, bleek niet zo ver te zijn van van het huis van Amber-Leah en Jon.

Amber-Leah ging dan ook snel door de knieën en gaf toe dat zij en haar echtgenoot gelogen hadden over de verdwijning van hun zoon. Op het moment dat ze hem als vermist opgaven, was hij al dood, zei ze. Het koppel had het lichaam zelf achter de muur gedumpt.

De twee werden gearresteerd, maar wat er exact gebeurd is, is nog niet geweten. Het onderzoek loopt.

WTF

meer WTF

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight